Yapay Zeka Sanayiyi Geleceğe Hazırlıyor




Mitsubishi Electric, yapay zeka teknolojisiyle sanayiyi geleceğe hazırlıyor. Uzmanlar, 2023’te yapay zeka teknolojileri ile şekillenecek bir yılı daha yaşayacağımızı ifade ediyorlar. Hayatımızdaki yeri her geçen gün artan ve üretime de dahil olan yapay zeka, fabrika otomasyon sistemlerine de uygulanıyor.

Dijitalleşme ve üretimde otomatikleşmenin öne çıktığı günümüzde sistemin eksiksiz ve hatasız bir şekilde sürdürülmesi, endüstriyel teknolojiler ve otomasyon sistemleriyle mümkün oluyor.

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de enerji tasarruflu, çevreci, yenilikçi ürünleri ve ileri teknoloji çözümleri ile öne çıkan Mitsubishi Electric, 2022 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri ve 2023 planlarını açıkladı. Firma, dünyada yaşanan olumsuz gelişmeler ve Türkiye’deki belirsiz ekonomik koşullara rağmen üst seviye ürünleri, ürün çeşitliliği ve satış sonrası sundukları ek hizmetler ile büyüme sağladı.

Mitsubishi Electric, veri merkezlerinden otellere kadar çok çeşitli ölçek ve özelliklerdeki yapılarda tercih edilen iklimlendirme çözümleri sunuyor. “Bina Sistemleri” projesini hayata geçiren firma, 2023 yılı için de “Veri Merkezleri” projesi   üzerinde çalışıyor. 

Türkiye’deki operasyonlarında uzun yıllardır istikrarlı ve yükselen bir grafik sergileyen Mitsubishi Electric Türkiye,  Çin’e kadar uzanan coğrafyada 2023 yılında çok önemli fırsat ve başarılara imza atmayı planlıyor. Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün (WIPO) açıkladığı son istatistiklere göre uluslararası patent başvurularında ilk 5 içerisinde yer alan firma, yapay zeka teknolojileri ile şekillenecek bir yılı daha yaşamayı düşünüyor.

Türk Sanayisini Geleceğe Hazırlıyor

Dijitalleşme ve üretimde otomatikleşmenin öne çıktığı günümüzde sistemin eksiksiz ve hatasız bir şekilde sürdürülmesi, endüstriyel teknolojiler ve otomasyon sistemleriyle mümkün oluyor. Uzmanlık gerektiren görevleri gerçekleştirmek için gerekli esneklik ve ayarlanabilirlik olanakları sunan firma, 2023 yılında da büyük sanayicilere ve küçük, orta ölçekli (KOBİ) firmalara katma değer sağlamayı sürdürecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları