Depolama Ve Çoklu Bulutta Yeni Dönem!

Dell Technologies, güvenlik ve çoklu bulut esnekliğine yeni yetenekler kazandırıyor. Firma, depolama portföyünde yer alan yazılımları geliştirerek daha fazla zekâ, otomasyon, siber dayanıklılık ve çoklu bulut esnekliği sağlıyor.

Dell Technologies, pandeminin ardından Las Vegas’ta ilk kez yüz yüze gerçekleştirdiği Dell Technologies World 2022 Etkinliği’nde inovatif (yenilikçi) çözümlerini duyurdu.

Depolama Yazılımı Yenilikleri

Dell’in PowerStore, PowerMax ve PowerFlex üzerinde 500'ü aşkın yazılım geliştirmesi mevcut müşterilere ücretsiz olarak daha hızlı veri içgörüsü, daha iyi çoklu bulut veri yönetimi ve artırılmış siber dayanıklılık kazandırıyor. Bu geliştirmeler, Dell Depolama Yazılımı’nın kurumsal kapasitesini, performansını ve korumasını genel bulutlara taşıyacak. 

Dell Technologies depolama çözümleri, yaşam bilimlerini yeniden şekillendirirken; otomasyonda ihtiyaç duyduğumuz, güvenlik ve performans ölçümü olanaklarını sunuyor. Şirket tarihinde en hızlı gelişen yeni mimari olan Dell PowerStore, yüzde 50’ye kadar karma iş yükü performans artışı ve yüzde 66’ya kadar daha fazla kapasite sağlıyor.

Yeni ürünler, dosya düzeyinde saklama, yerel dosya çoğaltma, üçüncü taraf dosya izleme ve fidye yazılımı koruması desteğiyle daha çok dosyalamaya da izin verirken; mevcut iş yüklerinin daha güvenli hale getirilmesine olanak tanıyor.

Kritik Önem Taşıyan Depolama Çözümü 

Dünyanın en güvenli, iş açısından kritik önem taşıyan depolama çözümü olarak nitelendirilen Dell PowerMax, geleneksel ana bilgisayarlar için siber kasalar da dâhil olmak üzere siber dayanıklılık geliştirmeleri sunuyor. PowerMax artı olarak siber kurtarmayı iyileştirmek için 65 milyona kadar güvenli anlık görüntü olanağı veriyor.  

Veri (Bilgi) depolamaları için sabit disk (SSD-Solid State Disk-Katı Hal Sürücü) yerine kullanılan veri kurtarma birimine destek sağlayan NVMe (Non-Volatile Memory Exoress-Uçucu Olmayan Bellek Ekspres) tabanlı iki yeni PowerMax modelinin zorlu uygulama ve anabilgisayar ortamlarında sunduğu yüzde 50’ye varan daha iyi cevap süreleri sayesinde performans, iki katına çıkabiliyor. 

PowerFlex Manager yazılımı da yeni birleşik bilgi işleme, depolama ve sistem yaşam döngüsü yönetimi yetenekleriyle işlemlerin kolaylaştırılmasını sağlıyor.

Dell PowerStore, PowerMax ve PowerFlex yazılım geliştirmeleri, 2022’nin üçüncü çeyreğinden itibaren küresel olarak kullanıma sunulacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları