Turizm Sektörü Yazılımla Kârlılığını Artırıyor


Turizm Sektörü, yazılım teknolojileriyle dijitalleşerek kârlılığını artırıyor. İş süreçlerini kolaylaştıran, zaman ve paradan tasarrufu mümkün hale getiren yazılım ve donanım sistemlerinin entegre (birleşik) şekilde kullanımı, turizm sektörünün en büyük yardımcısı haline geldi….

Bu yıl 25’inci kez düzenlenen ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı içinde yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (Eastern Mediterranean International Tourism and Travel Fair- EMITT) turizmdeki temel ihtiyaçlar için akıllı yazılım teknolojileri geliştiren Senkron Yazılım, Lapis, Havlumat ve Otel çözümü (Senotel) olan 3 global markasıyla katıldı. 25 yılı aşkın süredir hem yurt içinde hem yurt dışında dikey sektörlere yönelik yenilikçi yazılım ve donanım çözümleri geliştiren Senkron Yazılım’ın stantı fuarın en çok ilgi gören stantlarından biri oldu.

Senkron Yazılım, sunduğu ürün ve hizmetler ile temel olarak otellerde verimliliği artırarak, tesis yönetimini daha kolay hale getiriyor. Firma, Turizm Sektörü’ne sunduğu ürün çeşitliliğini artırmayı planlıyor. Sürekli araştırma-geliştirme (Ar-Ge) yatırımları yaparak turizm sektörüne yönelik ürün ve hizmetlerini çeşitlendiren firma,  EMITT’e, yurt içi müşterilerine ürünlerini ve yeniliklerini tanıttığı tek ve bu açıdan da önemli bir etkinlik gözüyle bakıyor.

Senkron Yazılım, fuarda tanıttığı Lapis Yazılımı ile otellerde yönetimsel süreçleri daha kolay hale getirerek, genel hizmet kalitesini artırıyor.

Otellere sağlanan en büyük avantajlardan biri de, “Para Kazandıran Havlu Takip Sistemi” olarak tanıtılan Havlumat. Havlumat ile de müşterilere hijyenik bir hizmet sunulması sağlanıyor. Gereksiz havlu kullanımının önüne geçen Havlumat, havlu kayıplarını yüzde 100’e yakın oranda azaltabiliyor.  Havlumat’la böylece otellerde de büyük bir tasarruf sağlanmış oluyor.

Senkron Yazılım, 2022 yılında turizm tesislerine özel yeni bir çözüm (Senyonet) geliştirerek, bunun tanıtımını da EMITT’te yaptı. Turizm Sektörü ve oteller Senkron Yazılım için en önemli pazarlardan biri olarak görülüyor.

Yurt Dışında da Büyüme Hedefleniyor

Senkron Yazılım, Turizm Sektörü’ne yönelik geliştirdiği ürünlerle yurt içinde olduğu gibi, yurt dışında da daha geniş kitlelere ulaşmayı ve büyümeyi hedefliyor. Firma, bu dönemde daha çok Türkiye dışı pazarlarda, pazar payını artıracak aktivitelere zaman ayırıyor. Firma, ihracat yaptığı ve ürünlerini aktif olarak kullanan ülke ve şehirleri de şöyle sıralıyor:

İsviçre, Kosova, Sırbistan, Arnavutluk, Nijerya, Katar, Suudi Arabistan, Dubai, Abu Dhabi, Ürdün, Kuveyt, Tunus, Kazakistan ve Özbekistan.

Sosyal İşlerin Yönetimi

Senkron Yazılım, çeşitli sektörlerin yönetim yazılımı ihtiyaçlarını giderme noktasında geliştirmeler yaparak; ürün ve çözümler sunuyor. Senkron Yazılım’ın, son 15 yıldır en önemli odak noktalarından birisi de sosyal işlerin yönetilmesi….Senkron Yazılım, alt markaları ve iştirakleri ile yurt içinde ve dışında hizmet verdiği sektörlerin Dijital Çözüm Ortağı olarak konumlanıyor. Lapis, Havlumat, Senyonet (Senotel) ve Kargopark Senkron Yazılım’ın iştirakleri arasında yer alıyor. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları