Sanal Özel Ağ Ekonomisi Büyüyor

Sanal Özel Ağ (VPN-Virtual Private Networkpazarı büyüyor.  Son birkaç yılda kazanılan farkındalık, kullanıcıları verilerinin nasıl ve nerede depolandığı konusunda daha fazla şeffaflık aramaya yönlendirirken; bu faktörleri göz önünde bulunduran araştırmacılar, VPN pazarının 2027 yılına kadar 107,6 Milyar Dolar değerine ulaşacağını tahmin ediyorlar.

VPN’lerle ilgili bir Araştırma ve Piyasa Anketi, VPN pazarının 2020’de 35,4 Milyar Dolar değerine ulaştığını öngörüyor. VPN’lerin popülaritesindeki bu artış, yalnızca pandeminin getirdiği evden çalışmadaki büyümeden değil, aynı zamanda dijitaldeki artıştan da kaynaklanıyor.

Çoğu kişinin çevrimiçi günlük görevleri yerine getirirken kişisel verileri korumak için bir yardımcı olarak gördüğü VPN, çok yönlü bir araç olarak da nitelendiriliyor. Bununla birlikte internette gezinmek gibi standart görevlere ek olarak VPN’in başka faydalı özelliklerinin olduğu da belirtiliyor. VPN’ler metinler, sohbetler ve kişisel veriler için yetkisiz erişime karşı ek koruma katmanı görevi görebiliyor.

Çevrimiçi Güvenliği Koruyor

VPN, evden çalışırken gizliliği ve işletmenin çevrimiçi güvenliğini korumaya yardımcı olan önemli bir araç. Bu, müşteri kayıtları ve finansal veriler dahil olmak üzere çevrimiçi verilerin izlenmemesini ve yetkisiz kişiler tarafından erişilmemesini sağlar. VPN, günlük kullanım için güvenilir bir yardımcı olarak değerlendiriliyor ve kullanıcılarını korumaya ve verileri güvende tutmaya yardımcı oluyor. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları