Turizime Wi-Fi Dopingi


İnternet kullanımı dünyada giderek artarken ve yaygınlaşırken, network (ağ) hizmeti veren firmalar da bu alana yönelik ürünlerini her geçen gün çeşitlendiriyor. Sayıları hızla artan network ürünlerinin kapasiteleri ve özellikleri kurum ve kuruluşların ilgisini çekiyor. Kablosuz bağlantı (Wi-Fi “Standard For Wireless Fidelity”) cihazları üreticisi Singapur merkezli RansNet Ticaret A.Ş’de daha fazla kullanıcıya hitap etmek amacıyla Türkiye’ye adım attı. Uluslar arası nitelikte cihazlar sağlayan firma, Türkiye’de Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama Limited Şirketi’ni kendisine distribütör (temsilci) olarak seçti.  

RansNet, işletmelere, halka açık alanlara, perakende zincirlerine ve misafir ağırlayan büyük kapsamlı tesislere, dünyanın en iyi havalimanlarına, önde gelen turizm yerlerine, bankalardan, büyük otellere, hastanelere, yiyecek ve içecek yerlerine, alışveriş merkezlerine kadar her tür mekan için tam sıcak nokta çözümleri sunuyor.

RansNet’in HotSpot Gateway (HSG) cihazları, Wi-Fi erişimini güçlü bir şekilde sağlarken, günde 2 milyondan fazla Wi-Fi kullanıcı girişini destekliyor. RansNet, küresel dağıtımlarla birlikte, binlerce Wi-Fi alanını güçlendiriyor ve milyonlarca son kullanıcı için güvenli sıcak nokta erişim olanağı veriyor.

RansNet’in Türkiye’ye gelişi nedeniyle Grand Ankara Otel’de 13 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen toplantıda EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika Bölgesi) İş Geliştirme Müdürü Kenneth Teh bir sunum yaptı. Teh, 9 yıllık bir şirket olduklarını belirterek, düzenlenen toplantının Türkiye’de ilk etkinlikleri olduğunu, bir buçuk yıl önce yabancı piyasaya açıldıklarını anlattı. Teh, hiç kimsenin yüksek maliyetli olan bir ürünü almayı düşünmediğini ileri sürerek, para kazanma yöntemlerinin değiştiğini, RansNet’in para kaybını; kazanma yöntemi haline getirdiğini söyledi. RansNet’in bir rekabet markası olmadığının altını çizen Teh, ‘uyum’ markası olduklarını ve Singapur’un yüzde 80’nini kapsadıklarını söyledi. RansNet cihazlarında toplanan verinin bulut teknolojisiyle depolandığını dile getiren Teh, otellerdeki bilgi işlem departmanlarının depolanan verileri pazarlama Teh, departmanına ilettiğini kaydetti. Teh, Bulutla Network Sistemi sayesinde otellerin ve büyük turizm tesislerinin müşterilerini yönetebildiklerini dile getirdi. RansNet ürünlerinin insan kaynakları bakımından da ciddi tasarruf sağladığını vurgulayan Teh, cihazlarda depolanan bilgilerin değerlendirilmesinin kullanıcı hakları yasalarıyla ve internet yasalarıyla çatışmadığını savundu.

RansNet ürünlerinin, Singapur, Endonezya havaalanlarında, İngiltere’de öğrenci yurtlarında ve pup’larda da kullanıldığını anımsatan Teh, wi-fi cihazlarının otobüslere de yerleştirilebileceğini dile getirdi. Teh, firma olarak işini geliştirmek isteyen müşteri aradıklarını ve çok sayıda zincir mağazayı da müşteri portföylerine katmak istediklerini belirtti.


Pazarlamayı DepoNet Yapacak 

RansNet’in Wi-Fi potansiyeli göz dolduran HotSpot Gateway ürününü Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama Pazarlama Limited Şirketi’nin alt şirketlerinden birisi olan DepoNet, pazarlayacak. RansNet HotSpot Gateway (HSG), Wi-Fi erişimi sunan geniş Wi-Fi mekanları için tasarlanmış.
Kablosuz bağlantı (Wi-Fi “Standard For Wireless Fidelity”) cihazları üreticisi Singapur merkezli RansNet Ticaret A.Ş’nin Türkiye distribütörlüğü nedeniyle düzenlenen toplantıya özel kurum ve kuruluşları temsilcileri, kamu kurumu temsilcilerinin yanısıra, Bimel Şirket ve Network Yöneticisi Ender Kefoğlu, DepoNet Şirket Müdürü Gamze Can, DepoNet Networks Ürün Müdürü Ali Sinan Tüzün, DepoNet Proje Yöneticisi M. Çağatay Zorer ve DepoNet Proje Yöneticisi Ahmet Uysal ile Bimel ve DepoNet'in diğer çalışanları katıldı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları