CANON Türkiye’de Hedef Genişletiyor

Fotoğraftan, baskıya oradan da medikale bir  yolculuk…Çocukluğumuzdan bu yana fotoğraf makineleriyle tanıdığımız ve bunların satışını bazı distribütör (temsilci) firmalar aracılığıyla yaptığına tanık olduğumuz dünya devi CANON, dünya genelinde ekonomik darboğazın konuşulduğu bugünlerde Türkiye’ye bir yüzünü daha açarak hedef genişletmeye gidiyor.

Ankara’da faaliyet gösteren Batı Ofis Makinaları Bilişim Kırtasiye Limited Şirketi’ni, bilmediğimiz yüzünü Türkiye’de de gösterebilmek adına kendine distribütör olarak belirleyen CANON, fotoğraf makinelerinin yanı sıra, Global Baskı Sistemleri (Ev Yazıcıları, Pro Fotoğraf Yazıcıları,Ofis Yazıcıları,Geniş Formatlı Yazıcılar), Ağ Görsel Çözümleri (Görme, tanıma, algılama sistemleri), Fotoğraf ve Kamera Baskıları, Endüstriyel Ürünler ve Medikal Sistemleri de (Ultrason, Tomografi, MR Cihazları) Türkiye pazarına sürecek. CANON temsilcisi olarak belirlediği Batı Ofis Makineleri aracılığıyla dijital kitap baskıları, üretim baskılama, ücretsiz danışmanlık, yeklili servis, ürün satış hizmetleri vermeyi planlıyor. Projelere özel çözümler ve profesyonel teknik destek hizmetleri sunacak olan Batı Ofis Makineleri, CANON Türkiye Bayiliği’ni yürütecek olmanın heyecanını taşıyor.

Bir Japon firması olan ve “Toplum için iyi olan kurum için de iyidir” felsefesiyle hareket eden CANON, fotoğraf makineleriyle Portre, Vahşi Yaşam, Seyahat ve Sokak fotoğrafçılığına önemli katkılar sağlıyor. CANON, “Ortak fayda için birlikte çalışmak birlikte yaşamak” mottosunu da kendisine ilke edinmiş bir firma…

Ankara’da kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşterilerine çok yönlü hizmet sunan ve Gür Sistem Bilişim olarak kurulan firma, Batı Ofis Makineleri olarak yoluna devam edecek. Müşteri odaklı yaklaşımı ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile bilişim sektörünün önde gelen kuruluşlarından olmayı hedefleyen Batı Ofis Makineleri, sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş ortaklıkları yaparak farklı konularda ürün, çözüm ve hizmet sunmayı amaçlıyor. Sertifikalı ve profesyonel kadrolarıyla, Türkiye geneline yayılmış, 81 ilde bulunan iş ortaklarıyla, bölgesel çözüm ve hizmetler sunmak için çalışacak olan Batı Ofis Makineleri, kurulduğu günden bu yana yalın ve düz bir çizgide gelişmeyi kendine ilke edinmiş durumda. Uzman kadrolarıyla maksimum müşteri memnuniyeti sağlama hedefiyle hareket eden firma, üst düzey mühendislik hizmetleri ve geleceğe yönelik teknolojileri müşterilerine sunma prensibini taşıyor.

CANON’un Batı Ofis Makineleri’yle işbirliğinin duyurulması amacıyla 3 Ekim 2019 tarihinde Ankara JW Marriot Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Batı Ofis Makineleri sahibi Fatih Gür ve CANON Türkiye Ülke Direktörü Özgür Yititer ile bazı belediye başkanları ve milletvekilleri katıldı.  

Dizi, film ve YouTube çekimlerine kameralarıyla global çapta destek sağlayan CANON, 36 milyar Dolar bir ciroya sahip. 200 bine yaklaşan çalışanı ve araştırma-geliştirme (AR-GE) teknolojilerine yaptığı yatırımlarla da bilinen CANON, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) son 30 yıldır en çok patent alan firma konumunda. CANON, her yıl AR-GE’ye 3 milyar Dolar yatırım ayırıyor. Firma, sattığı ve kullanıma sunduğu büyük çapta toner ve kartuşların geri dönüşüme kazandırılmasını da sağlıyor. Firma 36 milyar Dolarlık cirosunun, 9.1 milyar Doları’nı Avrupa pazarından elde ederken, Londra ve Amsterdam’da da temsilcilikleri bulunuyor. Türkiye için 2023 yılına kadar 4 yıllık orta vadeli bir plan yapan CANON, Türkiye’de ve dünyada her anlamda dünyanın en iyi profesyonel firma, kurum ve kişileriyle çalışmayı tercih ediyor.

“Dünyanın Önemli Markası”

ATO Başkanı Gürsel Baran, CANON toplantısında yaptığı konuşmada, firmanın fotoğraf makinesinin yanı sıra birçok alana yatırım yaptığına işaret ederek, CANON’un dünya devi bir firma ve dünyanın en önemli markalarından biri olduğunu söyledi. Yerli firmaların dünya markalarıyla yaptıkları işbirliklerini desteklediklerinin altını çizen Baran, CANON nezdinde Japon ahlakı ve terbiyesinin önemine dikkati çekti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları