Donanım Tasarrufuna Gidilecek

Teknolojinin, verinin ve bulut hizmetlerinin özellikle pandemiyle beraber çok kritik ve önemli bir noktaya adım attığı dönemde; iş sürekliliğini arttırmak, donanım tasarrufu yapmak, hızlı ve doğru hizmet alabilmek adına Bulutistan ve ICT Teknoloji işbirliğine gittiler.

Türkiye’nin lider bulut sağlayıcı firması Bulutistan, bilişim ve yazılım dünyasına yeni çözümler getirmek adına Türkiye ve dünyada birçok başarılı projeye imzasını atan ICT Teknoloji ile iş birliğiyaptı. Bu kapsamda Bulutistan ve ICT Teknoloji güçlerini birleştirerek bilişim alanında yenilikçi ve çözüm odaklı hizmetler üreterek globalleşen dünyada fark yaratmayı hedefliyorlar.

Bilişim Projelerinde Kalite Standartları Yükselecek

Bulutistan ve ICT Teknoloji işbirliği ile bilişim projelerinde kalite standartlarının yükseltilmesi amaçlandı. Bu iş birliği kapsamında, bilişim sektöründe yenilikçi projeler hayata geçirilerek sektördeki mevcut kalite algısının üzerine çıkılması amaçlanıyor.

Değişen dünya ve veri ile şekillenen iş dünyası dijitalleşme paydasında buluşuyor. Şirketlerin veri odaklı dönüşüm projelerinde ise alanında yetkin teknoloji firmaları çözüm ve hizmet sağlıyor. Bu noktada şirketlerin taleplerini önceden adresleyen Bulutistan güçlü ve uzman yapılarla yan yana gelerek müşterilerin altyapı ve teknoloji hizmetleri ihtiyaçlarına hedef odaklı çözümler üretiyor. 

Türkiye’de girişimcilik ekosistemi odağında büyüme hızı ve teknoloji ihracatıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Bulutistan ve ICT Teknoloji’nin yaptıkları iş birliğinin temel hedefi, diğer iş birlikteliklerine nazaran kullanıcıların odak noktasının tamamıyla bulut hizmetleri olmasını gerçekleştirmek. Bu hizmetlere ek olarak genç ve dinamik nüfusun desteğiyle daha efektif ve etkili hizmet çerçevesinde sürdürülebilir bir değer yaratmak. Bu bağlamda, her iki tarafın da müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen hizmetleri doğru analiz ederek buna uygun çözümleri hızlı ve güvenilir bir şekilde sunması amaçlanıyor.

Daha güçlü, ortak değer yaratan ve birlikte geleceğe yürüyen bir ekosistem geliştirme vizyonunu benimseyen her iki şirket buradan yola çıkarak, önemli bir güç birliğini başlatmak adına harekete geçtiler. Sektörün başarılı ve vizyoner her iki  şirketinin amacı, yaptıkları iş birliği ile veriyi ana odaklarına almak olacak. Bunun etrafında oluşacak projelerde de kalite ve sürdürülebilirliği ön plana çıkaracaklar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

e-Ticaret Yönetmeliği’ne Danıştay Ayarı

Veri Depolamanın Geleceği

Sanal Dünyanın Bilgi Avcıları